vineri, 26 septembrie 2014

Ieşenii promovează o viaţă sănătoasă prin mişcare – “Move Week” !


MOVE Week este un eveniment anual la nivel european şi o parte integrantă a campaniei Now We MOVE. În acest an, acţiunea va avea loc între 29 septembrie şi 5 octombrie 2014. Obiectivul principal este promovarea beneficiilor activităţilor fizice şi participarea în mod regulat la sport în întreaga Europă. O gamă largă de promotori ai activităţii fizice (pe care noi îi numim MOVE Agents) coordonează evenimente pentru MOVE Week.
Deci, în perioada 29 septembrie - 5 octombrie 2014 va avea loc evenimentul de talie internationala „Move Week” (Saptamana Miscarii), in cadrul caruia se vor desfasura actiuni si competii sportive la atletism, fotbal, baschet, orientare turistica, cicloturism, handbal, etc., la care vor participa tineri cu varsta intre 8 si 25 de ani din municipiul Iasi şi comunele judeţului Iaşi (Andrieşeni. Belceşti, Sireţel, Leţcani, Bălţaţi). De asemenea, se vor derula activitati specifice pentru persoanele in varsta a III-a cu sprijinul Clubului Sportiv Coris Iaşi. 
Acest eveniment se va bucura de o participare a ieşenilor. Consideram ca astfel de evenimente, prin care incurajam miscarea, trebuie sa fie cat mai numeroase atat la nivel national cat si international. Ele sunt o ocazie pentru iubitorii sportului de a-l practica intr-un cadru antrenant si in acelasi timp, astfel de evenimente reprezinta o oportunitate de a duce o viata mai sanatoasa pentru cei mai putin familiarizati cu activitatea fizica”, a declarat Alexandru Cisman, directorul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi.
Sustinem cu toata puterea viziunea Move Week de a aduce milioane de europeni in jurul valorilor sportului si activitatilor fizice. Sperăm ca evenimentul să aibă impact pozitiv în ţara noastră  şi de la an la an sa avem tot mai multi participanti”, a declarat Vlad Ungureanu, presedintele Asociatiei Sportul pentru Toti din Iaşi.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu