joi, 25 septembrie 2014

Turnee de box la Gheorghieni şi la Bălţi pentru pugiliştii de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi


Pugiliştii români şi antrenorul Nicu Brânzei la Bălţi (Rep. Moldova)

* În urmă cu câteva zile, pugiliştii de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi au participat la două turnee de box la Gheorghieni şi la Bălţi (Republica Moldova), la invitaţia organizatorilor.

La ediţia a 24-a de la Cupa Lacul Roşu de la Gheorghieni au fost prezenţi 28 de tineri sportivi de la cluburile Progym Gheorghieni (gazda turneului), CFR-CSŞ Unirea Iaşi, CSM Târgu Mureş, CSŞ Siderurgica Hunedoara, CS Zărneşti, CS Oradea, Universitatea Cluj, CS Danes, CS Gilău, CSM Zalău. Pe un superb ring de box, în aer liber, au fost programate 14 partide la categoria copii, cadeţi, juniori şi tineret.
Sub conducerea antrenorului secund Tinu Brânzei, ieşenii au deplasat doi sportivi, pe Denis Ferariu (născut în 2002, la categoria 35 Kg) şi Ionuţ Roman (născut în 2005, la categoria 25 Kg).
Ionuţ Roman a boxat cu David Stoican, de la CSŞ Siderurgica Hunedoara şi a pierdut la puncte, chiar dacă ieşeanul a luptat curajos, dar adversarul său era mai mare cu un an şi cu mai multe antrenamente la activ.
Denis Ferariu a boxat cu Szabo Bella, de la CSM Târgu Mureş şi a câştigat la puncte, după un meci frumos în care tânărul ceferist a controlat lupta de pe ring cu serii de lovituri care şi-au atins adversarul,  care a fost pus în dificultate pe durata a 3 reprize, la categoria copii.
În altă ordine de idei, la turneul internaţional de la Bălţi, din Republica Moldova, CFR-CSŞ Unirea Iaşi s-a prezentat, sub conducerea antrenorului principal Nicu Brânzei, tot cu doi boxeri, ei fiind Gheorghe Jugan şi Ionuţ Anchidin.
În partidele susţinute, Gheorghe “Chivu” Jugan a câştigat prin abandon în repriza a II-a, iar Ionuţ Anchidin a pierdut la puncte disputata susţinută pe ringul de la Bălţi.
Să mai menţionăm că, în acest an, în zilele de 25 şi 26 octombrie 2014, tradiţionalul turneu “Memorialul Iosif Mattes” la box, ajuns la ediţia a 14-a, va fi găzduit de Sala Grădinari din Iaşi, din zona campusului studenţesc Tudor Vladimirescu, acolo unde CFR-CSŞ Unirea Iaşi va participa cu mulţi sportivi în competiţie, alături de celelalte cluburi locale, din ţară şi străinătate.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu