miercuri, 22 octombrie 2014

În sala ACS GYM BOX Iaşi, o nouă ediţie a Memorialului Iosif Mattes




În zilele de 25 şi 26 octombrie 2014, secţia de box CS CFR-CSŞ Unirea Iaşi, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Box Iaşi, DJST Iaşi, Federaţia Română de Box, ACS Gym Box Iaşi şi Fundaţia Sportului Ieşean organizează ediţia a XIV-a a TURNEUL INTERNAŢIONAL DE BOX „Memorialul Iosif Mattes”.
În acest an, prin bunăvoinţa managerului şi arbitrului Iulian Botez, cocheta sală de box a ACS GYM BOX, din str. Otilia Cazimir nr. 10 (Hotel Studis) din Iaşi, va găzdui competiţia, care va avea următorul program de desfăşurare:
- Sâmbătă, 25 octombrie 2014 - ora 16.00 – prima gală;
- Duminică, 26 octombrie 2014 - ora 10.00 – gala finală.
Intrarea va fi liberă pe toată durata turneului, unde vor participa pugilişti de la cluburile de box din România şi Republica Moldova, la diferite categorii de vârstă şi greutate.
Conferinţa de presă oficială a competiţiei va avea loc vineri, 24 octombrie 2014, la ora 13.00, la baza sportivă CFR Iaşi, în incinta Restaurantului CS CFR Iaşi. Înaintea conferinţei de presă, o delegaţie a boxului ieşean va depune o coroană de flori la Cimiterul Evreiesc din cartierul Păcurari, la mormântul celui care a fost regretatul antrenor de box Iosif Mattes.
Organizatorii mulţumesc domnului Vasile Cîtea, preşedintele AJ Box Iaşi şi vicepreşedintele FR Box pentru implicarea acestuia în organizarea unei noi ediţii a Memorialului de box Iosif Mattes, cât şi domnului director al DJST Iaşi, Alexandru Cişman, pentru disponibilitatea arătată.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu