miercuri, 15 octombrie 2014

Popicarii ceferişti bronzaţi la Cupa Europei din Croaţia revin acasă !


Echipa de popice CFR Olimpia ACB Iaşi a cucerit recent medaliile de bronz la Cupa Europei de la Varazdin (Croatia) şi a obtinut promovarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, unde se va confrunta cu Racing Club Strasbourg (Franţa, de 21 ori consecutiv campioană naţională în "Hexagon"), pe 22 noiembrie la arena CFR Iaşi si pe 6 decembrie 2014 la Strasbourg.
Pe aceasta temă, mass-media locală şi naţională este invitată la conferinţa de presă de la Pensiunea Aristocrat Iasi, de vineri, 17 octombrie, ora 12.00. Pensiunea Aristocrat (manager general: Romeo Haman) este în zona rezidenţială Bucium, mai precis pe Sos. Bucium nr. 51, puţin mai sus de Spitalul Socola. Vor dialoga cu publicul prezent la conferinţa de presă popicarii Ioan Hordilă, Mănel Manea, Florin Opincă, Costică Ciurdea, Ion Cercel, Bogdan Tudorie, Gyula Veres, Iulian Gabriel Cucu şi Remus Antimirescu, ultimul fiind şi antrenorul grupării sportive ieşene .
Sâmbătă, de la ora 10.00, la arena CFR Iaşi va avea loc etapa a II-a a Cupei României la popice, cu prezenţa echipelor CFR Olimpia ACB Iaşi, CFR Cluj, Inter Petrila şi Electromureş Târgu Mureş.
Duminică, pe 19 octombrie, în etapa a III-a de campionat, tot de la ora 10.00 şi tot la arena CFR Iaşi, formaţia CFR Olimpia ACB Iaşi se va confrunta cu echipa Electromureş Tg. Mureş, care a participat recent la Cupa NBC din Germania.
Intrarea spectatorilor la arena de popice CFR Iaşi, pe durata celor două competiţii, este liberă !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu