miercuri, 5 iunie 2013

Au mai rămas doar doi, dinamovistul Juratoni şi ieşeanul Nistor !


* La Minsk (Belarus) au continuat întrecerile Campionatelor Europene de box pentru seniori, la cele zece categorii de greutate.


După ce duminică Alexandru Cuciureanu a pierdut în primul tur al categoriei 60 kg şi a fost eliminat, marţi au mai ieşit “şifonaţi” de pe ringul magic de la Minsk alţi trei pugilişti români, ei fiind Ovidiu Berceanu (cat. 49 kg), marea speranţă Răzvan Andreiana (favoritul nr. 3 al cat. 56 kg, fost nu cu mult timp în urmă adversarul de temut al ceferistului ieşean Alexandru Marin) şi Orlando Chirvase (cat. 69 kg).
Prin victoriile obţinute până acum, doar doi boxeri români vor continua competiţia, ei fiind Bogdan Juratoni (Dinamo Bucureşti) şi ieşeanul Mihai Nistor (în prezent la CSM 2010 Bacău).
Rezultatele galei de marţi, 4 iunie, cu implicaţii româneşti, au fost următoarele:
- Cat. 49 kg:

Turul I: BATESON Jack Samuel (Anglia) bate la puncte, cu o decizie de 3-0, pe BERCEANU Ovidiu Iulian (România).
- Cat. 56 kg:

Turul al II-lea: BUTSENKO Mykola (Ucraina) bate la puncte, cu o decizie de 3-0, pe ANDREIANA Răzvan Nicolae (România, favoritul nr. 3).
- Cat. 69 kg:

Turul al II-lea: KASTRAMIN Pavel (Belarus) bate prin KO în repriza a II-a pe CHIRVASE Orlando Andrei (România).
- Cat. 75 kg:

Turul al II-lea: JURATONI Bogdan (România, favoritul nr. 2) bate la puncte, cu o decizie de 3-0, pe BROWN Aston (Scoţia).  
Miercuri, pe 5 iunie, în gala de la ora 14.00, în sferturile de finală vor boxa şi cei doi pugilişti români rămaşi în competiţie, după următorul program:
- Cat. 75 kg:
Vitali Bandarenka (Belarus) – Bogdan Juratoni (România, favoritul nr. 2 al categoriei);
- Cat. +91 kg:
Magomedrasul Medzhidov (Azerbaidjan, favoritul nr. 1, campion mondial în 2011, la Baku şi medaliat cu bronz la JO de la Londra) – Mihai Nistor (România).
Conducătorul delegaţiei României la C.E. de la Minsk este ieşeanul Vasile Cîtea, vicepreşedintele FR Box şi consilier în MTS, însoţit de antrenorii Marian Simion şi Relu Auraş şi de secretarul FR Box, Viorel Sima.  
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu