duminică, 9 iunie 2013

CS Navobi Iaşi se impune în Cupa Cartierelor de la Suceava



Turneul de fotbal feminin pentru junioare, Cupa Cartierelor Suceava, ajuns la editia a 5-a, a avut loc duminica, pe 9 iunie 2013. Clubul Feminin de Fotbal Navobi Iaşi a castigat acest turneu de junioare organizat de Primaria Municipiului Suceava, dupa trei victorii consecutive.
In primele doua meciuri, am consemnat rezultatele: Echipa Serbauti - CFF Navobi Iaşi 0-2 (cu 2 goluri pentru Andreea Grigoras) si CFF Navobi Iasi - Dolhesti Suceava 3-1 (cu 3 goluri in contul jucatoarei Artimeza Ciubotariu).
In finala turneului, echipa ieseana a castigat cu 3-1 meciul cu formatia din Dolhasca, cele 3 goluri fiind marcate tot de Artimeza Ciubotariu, care a castigat astfel titlul de golgeter si a fost desemnata cea mai tehnica jucatoare a competitiei.
Pentru acest turneu, unde echipa ieseana merita toate felicitarile pentru performanta obtinuta, antrenorul Andrei Ilasca a avut la dispozitie urmatoarele jucatoare: Cătălina Cojocaru, Mădălina Stoian, Aura Gheorghica, Ana Foia, Artimeza Ciubotariu, Andreea Grigoras, Ana Maria Proca, Francesca Gheorghiu.
CFF Navobi Iasi a reusit recent sa promoveze si în Superliga de fotbal feminin din Romania.
DAN TEODORESCU
MENŢIUNE: Acest articol este cel cu nr. 1200 de pe site-ul SPORT FAN CLUB - DAN TEODORESCU, site vizitat de peste 25.500 cititori până acum !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu