marți, 10 septembrie 2013

Andra şi Andi Moisescu susţin clubul de dans sportiv NIKONS Iaşi !



Sfârşitul de săptămână recent încheiat a fost unul de foc pentru clubul de dans sportiv NIKONS Iaşi, dar plin de reuşite. Duminică seară, tinerii dansatori sportivi Bogdan Albu-Talancă şi Narcisa Păduraru au participat la preselecţia cu public şi juriu de la ROMÂNII AU TALENT, programată la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi, acolo unde ei au ajuns după o primă preselecţie desfăşurată la Hotelul Unirea. După o evoluţie reuşită pe scena sălii de spectacole, perechea Bogdan Alba Talancă-Narcisa Păduraru au obţinut doi de DA din partea lui Andra şi Andi Moisescu şi au promovat în faza superioară a manifestării organizată de Pro TV. Un singur jurat s-a opus promovării tinerilor sportivi ieşeni mai departe, care ar fi dorit mai mult “SHOW” din partea unor... copiii de 14-15 ani, dar care poate s-a gândit şi la faptul că NIKONS este un club concurent unui alt club de dans sportiv ieşean, pe care domnia sa chiar îl patronează !
Dar despre spectacolul cu public şi juriu de la Românii au Talent, de la Casa de Cultură a Studenţilor, cât şi despre alte competiţii cu participare ieşeană, preşedinta CS NIKONS Iaşi, prof. Mariana-Constantina Niculiţă, ne-a declarat următoarele: "Tinerii noştri sportivi au participat la preselecţia cu juriu de la Românii au Talent cu un colaj de dansuri latino-americane, coregrafie învăţată în doar 10 ore de antrenament. Au fost chemaţi duminică, la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi la orele 17.30. Preselecţia trebuia să înceapă la ora 19.00, dar a început la 21.00. Bogdan Albu-Talancă şi Narcisa Păduraru, reprezentanţii noştri, erau cei mai tineri dintre concurenţi. Au dansat abia la orele 22.40. Erau amorţiţi de aşteptare şi emotii. Primul jurat, după un penibil preambul, a spus NU. Andra şi Andi Moisescu au spus DA, fără rezerve. Andra a fost şi singura care a specificat că suprafaţa de dans de la Casa Studenţilor este improprie. Au dansat pe un fel de covor cauciucat, după 5 ore de aşteptare, într-o sală încărcată de tensiune, izolaţi de susţinători. Reacţia spectatorilor a fost incredibil de motivantă şi favorabilă şi a "taxat" prompt acel NU, argumentat neconvingător. Şi juratii, şi spectatorii le-au admirat măiestria şi costumaţiile copiilor noştri. Până ce nu vom fi anunţaţi oficial, nu ne putem lăuda cu reuşita, deşi, conform regulamentului, cu doi de DA mergi mai departe ! Vă mai pot spune că, tot zilele trecute am participat şi la un concurs de dans sportiv de nivel naţional, la Suceava. În final, putem spune că suntem mulţumiţi de rezultatele obţinute de tinerii noştri sportivi la Suceava, dar şi de la preselecţia de la Românii au Talent. Suntem mândri de toţi performerii noştri şi de antrenorul lor. Veni, vidi, vici. Ne dorim asta şi pe viitor !”.
În final, să menţionăm că la “Bucovina Open” de la Suceava, unde au fost prezente 312 perechi de dansatori sportivi din toată ţara,  tinerii şi talentaţii sportivi de la NIKONS Iaşi au reuşit să promoveze în patru finale, după următoarele rezultate: Andrei Cosmin Badrea-Oana Anton - locul 4 la clasa E 12-13 ani, Bogdan Albu Talancă-Narcisa Lorena Păduraru - locul 6 la clasa D 14-15 ani, Cosmin Dorneanu-Andreea Bunduc, locul 4 la Open latino 12-15 ani şi locul 6 la Open standard 12-15 ani.  
În perioada următoare, sportivii de la NIKONS Iaşi vor participa la alte competiţii importante din ţară, dar şi din Ucraina.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu