marți, 10 septembrie 2013

Tenis pentru amatori şi popice pentru profesionişti la baza sportivă CFR Iaşi



În perioada 13-15 septembrie 2013, arena CFR Iaşi va găzdui CUPA TENIS PARTENER pentru sportivii amatori, care este un turneu internaţional de categorie superioară GOLD. Director de turneu va fi antrenoarea Raluca Aghion, iar în proba de simplu se va juca pe patru niveluri de clasificare, 5, 6, 7 şi 8. Va fi şi o probă de dublu la nivelul 6, în funcţie de solicitări. Se scontează pe o participare numeroasă, cu prezenţa sportivilor din zona Moldovei şi nu numai, dar şi din Republica Moldova.
Tot la baza sportivă CFR Iaşi, mai precis la arena de popice CFR Iaşi, sâmbătă, pe 14 septembrie, de la ora 10.00, va avea loc marele derby al Diviziei Naţionale masculine de popice, în cadrul etapei a II-a din Divizia Naţională. Cele două combatante sunt CFR Olimpia ACB Iaşi şi CFR Cluj, ambele echipe urmând a reprezenta România în cupele europene, moldovenii în Cupa Mondială de la Apatin (Serbia), iar ardelenii la Cupa Europei de la Augsburg (Germania), ambele competiţii internaţionale fiind programate în perioada 1-5 octombrie 2013.
Pentru partida de sâmbătă, antrenorul echipei ieşene, Remus Antimirescu, şi-a ales un lot alcătuit din 8 jucători, ei fiind Gyula Veres, Ioan Hordilă, Florin Opincă, Ion Cercel, Bogdan Tudorie, Marius Manea, Iulian Gabriel Cucu şi Costică Ciurdea.
Din lotul lărgit mai fac parte Ştefan Samson, Alexandru Petrariu, Ionuţ Condrea şi Alexandru Şulic. De remarcat că, în ultima perioadă, ceferiştii ieşeni au rămas fără 3 titulari de bază, deoarece Dan Mihăilă şi Paul Rohotin s-au transferat la echipe de club din Germania, la Dreiflusse Bosna Passau şi respectiv Victoria Bamberg, iar Mihai Gabriel Benghiac a plecat la muncă, în Anglia.
Probabil că CFR Cluj va prezenta la Iaşi lotul standard, alcătuit din lansatorii Petruţ Mihălcioiu, Dorin Virgil, Robert Merza, Ioan Figlea, Sebastian Beşe, Vlad Sabău, Grigore Blaga, Bogdan Dudaş, Cornel Popa, Teodor Popa.
Meciul dintre ieşeni şi clujeni, adică dintre campionii şi respectiv vicecampionii naţionali en-titre va fi arbitrat de localnicul Gheorghe Zăgreanu, iar intrarea spectatorilor la arena de popice CFR Iaşi este liberă.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu