marți, 17 septembrie 2013

Tinerii dansatori sportivi de la NIKONS Iaşi s-au “argintat” la Bucureşti !



În perioada 14-15 septembrie, la Bucureşti a avut loc concursul naţional de dans sportiv “Cupa Contesina”, în organizarea clubului cu acelaşi nume din Capitală. Au fost prezente în competiţie 413 perechi de dansatori sportivi din toată ţara, printre ele fiind şi două perechi pe la clubul NIKONS Iaşi, club condus de prof. Mariana Constantina Niculiţă.  
La clasa E 11-12 ani, perechea Răzvan Andrei Mereuţă - Georgiana Gabriela Ambrono (Nikons Iaşi) s-a clasat pe un promiţător loc 7, într-o întrecere cu 16 perechi participante. S-a dansat Vals, Vals vienez, Quickstep, Samba, Cha Cha Cha, Jive.
Pe prima poziţie a podiumului s-a clasat perechea Drăgan Florin - Lazăr Mara Ioana (CS Fantezia Galaţi).
La clasa E 12-13 ani au concurat 11 perechi, iar cea ieşeană, de la Nikons, Andrei Cosmin Badrea - Oana Anton s-a clasat în final pe un onorant loc 2, reuşind să cucerească medalia de argint a probei. 
S-a dansat Vals, Vals vienez, Quickstep, Samba, Cha Cha Cha, Jive, iar concursul a fost arbitrat de ANDREEA DRAGNEA, DRAGOŞ RĂUŢĂ, ALINA ANDREI, CĂTĂLIN RĂDULESCU, IOANA CRISTESCU, ANDREEA ADAM şi BOGDAN RUNCEANU. Pe prima poziţie a podiumului s-a clasat perechea Claudiu Leonard Tîrlungeanu - Florentina Cosmina Negoiţă (de la CDS Valentina Dance Brăila).
După cum ne-a declarat preşedinta grupării ieşene, Mariana Constantina Niculiţă, clubul de dans sportiv NIKONS va participa în perioada 21-22 septembrie 2013 la Târgul ofertelor extraşcolare de la Iulius Mall din Iaşi.
La etajul al doilea de la Iulius Mall, în cadrul Târgului ofertelor extraşcolare, părinţii şi copiii lor vor afla care sunt cele mai frumoase moduri de a petrece timpul liber, din ofertele cluburilor sportive şi cercurile educaţionale participante. NIKONS le oferă dansul sportiv, un sport care te dezvoltă din toate punctele de vedere şi te face şi mai frumos şi mai inteligent !”, a mai menţionat preşedinta Mariana Constantina Niculiţă.
Dar până atunci, astăzi, 17 septembrie, două perechi de tineri dansatori de la Nikons Iaşi vor da un recital la vernisajul expoziţiei de pictură a doamnei Gabriela Cucinschi, de la Casa Cărţii (etajul 2), manifestare care va debuta la ora 17.00, la Salonul de Artă “TOP ART”. 
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu