marți, 3 septembrie 2013

Gălăţeanul Alex Tudorie a ratat transferul la Steaua Bucureşti !


Alex Tudorie

Tânărul fotbalist gălăţean Alexandru Tudorie, care a debut în Liga I când nici nu împlinise 17 ani (27 februarie 2013, la meciul Oţelul - Petrolul 0-1), a fost astăzi la Bucureşti împreună cu părinţii săi, la negocieri pentru un transfer la Steaua Bucureşti.
Jucătorul a semnat mai întâi un contract de reprezentare cu firma lui Victor şi Giovani Becali, apoi urma să se discute transferul său la Steaua Bucureşti.
Alex Tudorie este dorit la Steaua în special pentru a juca în Liga Campionilor, competiţia jucătorilor sub 19 ani, considerându-se că astfel se poate remarca mai uşor în vederea unui transfer în străinătate.
Alexandru Tudorie, care a împlinit 17 ani în luna martie a acestui an, a fost dorit anul trecut de AC Milan şi Sampdoria, Oţelul refuzând ofertele de atunci.
Alexandru Tudorie a ratat însă transferul la Steaua, iar motivele ni le explică în cele ce urmează chiar tatăl său, Bebe Tudorie (arbitru de popice şi fost popicar la ICMRS Galaţi): “Cele două cluburi, Oţelul şi Steaua nu s-au înţeles în privinţa transferului şi astfel Alex a ratat posibilitatea de a juca în Liga Campionilor. Din acest an, există Liga Campionilor şi pentru jucătorii sub 19 ani, cu aceleaşi echipe ca şi la seniori. Poate în perioada următoare problema transferului fiului meu se va rezolva, aşa cum am primit promisiuni din partea impresarilor. Alex rămâne în continuare la Oţelul Galaţi şi este selecţionat şi la loturile naţionale ale României, la Under 17 şi Under 19”.
În scurta sa carieră de sportiv, unul dintre copiii minune ai fotbalului românesc, Alex Tudorie, a trecut pe la Steaua Dunării Galaţi, Academia Gheorghe Hagi şi Oţelul Galaţi. 
Să mai menţionăm că fratele lui Alexandru Tudorie, Bogdan Tudorie (19 ani) este popicar de bază la campioana CFR Olimpia ACB Iaşi (antrenor: Remus Antimirescu) şi este component al loturilor naţionale de juniori şi seniori ale României la popice.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu