vineri, 20 septembrie 2013

Turneul internaţional “Gineta Stoenescu” revine în Sala Polivalentă ieşeană



Sala Polivalentă din Iaşi va găzdui sâmbătă, 21 septembrie 2013, ediţia a IX-a a turneului internaţional de gimnastică ritmică "Gineta Stoenescu".
Manifestarea este organizată şi coordonată de antrenorul prof. Constantin Radu, cu sprijinul Fundaţiei Sportului Ieşean, Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Iaşi, Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, Grupul Şcolar de Construcţii “Anghel Saligny” Iaşi.
La startul acestei competiţii se vor alinia sportive din România, Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria şi Serbia. Iaşul va fi reprezentat de tinerele gimnaste de la CSŞ Anghel Saligny, sub conducerea antrenorilor Constantin Radu şi Cătălina Radu.
Festivitatea de deschidere a  evenimentului sportiv de la Sala Polivalentă va avea loc mâine, de la ora 9.00, iar în continuare se va derula concursul senioarelor.
Pe tot parcursul zilei de sâmbătă vor avea loc concursurile pe diferite categorii de vârstă. La ora 18.00, va avea loc Gala Concursului International care se va încheia cu festivitatea de premiere.
DAN TEODORESCU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu