joi, 12 septembrie 2013

Meciul de fotbal CSMS Iaşi-SC Bacău se televizează !



În cadrul unei conferinţe de presă de la stadionul din Dealul Copoului, dinaintea meciului de fotbal CSMS Iaşi-SC Bacău, antrenorul echipei ieşene, Costel Enache, a declarat astăzi următoarele: “Rezultatul de la Dorohoi (NR – scor 2-3 cu FCM Dorohoi, în Cupa României) a fost un dezastru, o mare dezamăgire pentru mine. Nu trebuie însă să ne doboare această înfrângere. Trebuie să fim puternici, să rezistăm presiunii. Şi diamantele tot aşa se nasc, dintr-o presiune constantă asupra nisipului”.
Referitor la meciul de sâmbătă, contra echipei din Bacău, acelaşi Costel Enache a mai menţionat: "Obiectivul nostru la jocul cu Bacăul este clar: 3 puncte şi repararea imaginii ! Pentru asta e nevoie de atitudine şi determinare. Nu trebuie să ne luăm după rezultatul înregistrat de băcăuani în prima etapă, când au înscris un gol din opt ocazii, în timp ce Clinceniul a dat patru din patru. Trebuie să ne rezolvăm problemele din apărare, dar şi cele de concepţie".
Accidentat în jocul de la Dorohoi, jucătorul echipei ieşene, Codruţ Cioranu nu va putea evolua în partida cu SC Bacău, de sâmbătă. Din păcate, Cioranu are o fractură şi va lipsi două-trei luni de pe teren ! În schimb, Voicu are şanse de a fi prezent pe teren la CSMS, dar Vladu este în continuare incert.
Vă mai informăm că cele mai atractive partide din seriile I şi a II-a din Liga a II-a de fotbal vor fi transmise pe TVR 1, TVR 3 şi pe canalele studiourilor teritoriale. Sâmbătă, de la ora 11:00, pe TVR Iaşi şi TVR 3 va fi transmisă partida de fotbal dintre CSMS Iaşi şi SC Bacău, un adevărat derby al Moldovei. Întâlnirea va putea fi vizionată şi pe site-ul www.tvrplus.ro/live.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu