marți, 8 iulie 2014

Abonamente de primă ligă pentru suporterii fotbalului ieşean !



Stadionul de fotbal din Dealul Copoului (sursa foto: CSMS Iaşi)

Clubul de fotbal din Dealul Copoului, CSMS Iaşi, scoate la vânzare abonamentele pentru sezonul 2014-2015 din Liga I, după cum urmează:
- Tribuna 0: Abonament = 700 lei; Abonament -14 ani / +65 ani = 600 lei.
- Tribuna 0A: Abonament  = 450 lei; Abonament -14 / +65 = 350 lei.
- Tribuna A şi B: Abonament = 250 lei; Abonament -14 / +65 =    200 lei.
- Peluza A şi B: Abonament = 120 lei; Abonament -14 / +65 =    80 lei.
Abonaţii vor avea acces în baza abonamentului procurat la toate partidele oficiale din Liga I de fotbal, Cupa României şi Cupa Ligii-Adeplast, găzduite de stadionul Emil Alexandrescu din Copou.
Abonamentele se pot procura începând din data de 14 iulie 2013, în zilele de luni până vineri, între orele 10.00 – 15.00, de la sediul clubului - Stadionul Emil Alexandrescu Iaşi, Peluza A, Departamentul Marketing, doritorii trebuind să se prezinte cu buletinul sau cartea de identitate.
Posesorii de abonamente valabile în sezonul trecut au o săptămână la dispoziţie pentru a-şi cumpăra abonamente pentru sezonul viitor, în vederea păstrării locurilor în arena ieşeană.
Preturile standard la bilete de acces la meciurile din Liga I sunt:
- TRIBUNA 0 - 50 lei;
- Tribuna 0A / OB - 30 lei;
- Tribuna A / B - 20 lei;
- Peluza A / B - 10 lei.
De menţionat că preţurile biletelor pot suferi modificări la unele partide, în funcţie de adversar, se spune pe site-ul echipei CSMS Iaşi.

* Un meci ratat în cantonamentul din Slovenia pentru trupa lui Marius Lăcătuş

Vă mai informăm că, după partida de pregătire contra sârbilor de la FK Jagodina (scor: 1-2), CSMS Iaşi va mai disputa alte meciuri amicale în cantonamentul din Slovenia.
Programul este următorul: joi, 10 iulie, cu Lombard Papa (Ungaria) şi sâmbătă, 12 iulie, cu Metalurgi Rustavi (Georgia).
Meciul de pregătire dintre CSMS Iaşi şi FC Slovacko (Cehia), programat marţi, pe 8 iulie, nu s-a mai disputat din cauza unor probleme organizatorice care i-au făcut pe cehi să refuze să joace, pretextând probleme de program. În aceste condiţii, se încearcă programarea unei partide amicale mâine, 9 iulie, pentru elevii lui Marius Lăcătuş, ne comunică conducerea echipei CSMS Iaşi.
Revenirea în ţară este programată pe 13 iulie, iar pe 16 iulie, de la ora 21.00, va avea loc primul meci oficial al ieşenilor, contra echipei ASA Tg. Mureş, în deplasare, în turul preliminar din Cupa Ligii-Adeplast la fotbal.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu