duminică, 13 iulie 2014

Doar o remiză albă pentru CSMS Iaşi în ultima partidă din Slovenia


Artificii pe stadionul din Dealul Copoului (sursa foto: CSMS Iaşi)

Al patrulea meci de pregătire disputat în cantonamentul din Slovenia s-a încheiat cu o remiză albă (0-0) pentru CSMS Iaşi, în confruntarea cu croaţii de la NK Zagreb. Sub conducerea antrenorului Marius Lăcătuş, echipa din Dealşul Copoului a evoluat în următoarea alcătuire: Grahovac (‘46 Caparco) - Voicu (‘57 Mitic), L. Munteanu (‘46 Vişa), Mihalache, Ţigănaşu - Călugăru (‘65 Vladu), Olah (‘57 Novac), Creţu - Marquinho (‘46 Bosoi), Crengăniş (‘46 Dedu), Pălimaru (‘57 Dobre).
CSMS Iaşi a disputat 4 meciuri în Slovenia, două pierdute, unul câştigat cu o echipă de liga a treia, iar ultimul s-a încheiat cu un rezultat de egalitate.
După revenirea în ţară, miercuri, pe 16 iulie, în turul preliminar din Cupa Ligii-Adeplast la fotbal, CSMS Iaşi va evolua în deplasare, cu ASA Tg. Mureş. Partida va debuta la ora 21.00, în direct pe postul de televiziune LOOK PLUS. Tot miercuri şi tot în Cupa Ligii se mai dispută partida Rapid Bucureşti – CS Universitatea Craiova, de la ora 18.00, în direct pe LOOK TV.

* Jucători noi la CSMS Iaşi, la Chiajna şi “U” Cluj

Conform site-ului LPF, echipele CSMS Iaşi, Concordia Chiajna şi Universitatea Cluj sunt echipele care au operat ultimele transferuri la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal. Astfel, fotbaliştii legitimaţi vineri, 11 iulie 2014, de Departamentul Competiţii al LPF sunt urmatorii:
- Plămadă Constantin Florin (de la FC Botoşani la CSMS Iaşi, pe 1 an);
- Lukas Bole (Kaposvar RL - CSMS Iaşi – Definitiv);
- Băjenaru Liviu (FC Oţelul Galaţi - CS Concordia Chiajna – Definitiv);
- Maftei Vasile (CFR Cluj - CS Concordia Chiajna – Definitiv);
- Stan Alexandru (ACS Berceni - CS Concordia Chiajna – Definitiv);
- Martins Eugenio Paolo (Sao Paolo FC - FC “U” Cluj – Definitiv);
- Fofana Diaranki (Evian Thonon - FC “U” Cluj – Definitiv).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu