luni, 30 iulie 2012

Arădeanul George Ţucudean, duşmanul arădeanului Ionuţ Popa !


* Într-un meci în care Ţucudean a înscris 4 goluri, Dinamo Bucureşti a învins pe CSMS Iaşi cu scorul de 5-2 (2-1), într-un joc din etapa a doua din Liga I la fotbal

FC Dinamo a învins, duminică seară, scor 5-2 (2-1), echipa CSMS Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a doua a Ligii I şi în care atacantul gazdelor, arădeanul George Ţucudean, a reuşit patru goluri şi o pasă de gol împotriva echipei antrenate de arădeanul Ionuţ Popa. Golurile partidei au fost marcate de George Ţucudean în minutele 13, 22, 46 şi 48 şi Laurenţiu Rus '50, respectiv Onofraş, în minutul 28 şi Vladu, în minutul 83.
Dinamo a deschis scorul în minutul 13 prin George Ţucudean, care a reluat cu o lovitură de cap de la 6 metri o centrare venită de pe partea dreaptă de la Cătălin Munteanu.
Acelaşi Ţucudean a majorat diferenţa în minutul 22, când după o pasă primită pe culoar, îl driblează pe Lungu şi înscrie în poarta goală.
CSMS Iaşi a redus din diferenţă în minutul 28 prin Marius Onofraş. Ţigănaşu a centrat de pe partea stângă, Milea a deviat pe spate, iar Onofraş a reluat de la 8 metri din voleu la colţul lung.
George Ţucudean a realizat tripla în minutul 46, după ce a reluat cu capul din şase metri o centrare venită de pe partea dreaptă.
În minutul 48, Ţucudean a dus scorul de 4-1, după ce a înscris cu un şut de la 11 metri lateral dreapta pe lângă portarul Cezar Lungu.
După alte două minute, Ţucudean centrează de pe partea dreaptă, iar Laurenţiu Rus înscrie de la 6 metri peste Lungu.
CSMS Iaşi a stabilit scorul final, 5-2, în minutul 83 prin Vladu, care a înscris cu un şut plasat de la 12 metri.
Au evoluat formaţiile:
- Dinamo Bucureşti: Naumovski - Nica, D. Grigore, Scutaru, Pulhac - C. Munteanu, Issa Ba (Andrei Cristea '61), Boubacar - Rus (Axente '52), Ţucudean (Dănciulescu '52), Alexe. Antrenor: Dario Bonetti.
- CSMS Iaşi: C. Lungu – Jovanovic, Tincu, Mitrea, Ţigănaşu - Petrovic (Ciucur '60) - Onofraş (Souleymane Keita '66), Straton (Cl. Tudor '36), Milea, Vladu - Cl. Ionescu. Antrenor: Ionuţ Popa.
Cartonaşe galbene: Petrovic '41, Jovanovic '65, Cl. Ionescu '79, toţi de la CSMS Iaşi.
Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Marius Bocăneală (Galaţi), ajutat la cele două linii de Andrei Constantinescu (Bucureşti) şi Daniel Ciocănea (Sibiu).
La partida disputată pe Arena Naţională au asistat aproximativ 8.000 de spectatori. După meciul din Capitală, antrenorul Ionuţ Popa şi preşedintele executiv Florin Prunea au declarat la unison că formaţia ieşeană trebuie întărită cu jucători performanţi, dar că bugetul echipei este limitat şi mai mult de atât nu se poate !
După două runde, Dinamo are maximum de puncte, 6, iar nou-promovata CSMS Iaşi niciunul.
Tot duminică s-a mai disputat partida Universitatea Cluj – Gloria Bistriţa 1-0 (0-0), unicul gol al meciului fiind reuşit de Szilagyi, în min. 81. În minutul 19 şi 19 secunde, galeria Universităţii Cluj a părăsit tribunele “Cluj Arena” în semn de protest faţă de demiterea antrenorului Claudiu Niculescu. 1919 reprezintă anul înfiinţării grupării ardelene.
Etapa se încheie astăzi, cu partidele: Concordia Chiajna - Viitorul Constanţa (ora 18.30 – în direct pe Digi Sport) şi Oţelul Galaţi - Rapid Bucureşti (ora 20.20 – pe Antena 1/Dolce Sport).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu