joi, 5 iulie 2012

Horia Tecău salută organizarea turneelor de tenis de la arena CFR Iaşi

Binecunoscutul tenismen Horia Tecău (FOTO), purtătorul drapelului României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra a adresat un cuvânt de salut turneelor ITF de la arena CFR Iaşi, după cum urmează:
În primul rând felicit initiaţiva clubului sportiv CFR Iaşi de organizare a acestor turnee din circuitul ITF. De asemenea, remarc şi salut sprijinul Primăriei Municipiului Iaşi şi al Federației Române de Tenis, fără de care aceste turnee ar fi fost greu de
realizat. Puţină lume îşi dă totuşi cu adevărat seama de importanţa acestor turnee pentru oraş, ţară şi jucătorii români.
Ocazia de a evolua împotriva altor jucători străini, într-o competiţie sportivă, va creşte implicit nivelul tenisului pe plan ieşean şi naţional, iar pentru tenismenii români reprezintă o rampa de lansare în clasamentul ATP – la masculin şi respectiv WTA – la feminin. Dacă ne uităm pe listele unui turneu de Grand Slam, vedem mulţi jucători, mai ales pe cei români, care au trecut prin aceste turnee pentru a ajunge acolo unde sunt în prezent.
Le urez succes tuturor participanţilor, iar dumneavoastră, celor de la clubul sportiv CFR Iaşi, vă urez mult succes la organizarea acestor competiţii şi cât mai multe ediţii la activ.
Semnează: Horia Tecău
”.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu