marți, 24 iulie 2012

Clubul Sportiv CFR Iaşi se pregăteşte de alte patru competiţii în august 2012


Luna august va debuta la arena de tenis CFR Iaşi cu turneul internaţional masculin denumit Circuitul FRT PRO – Trofeul Municipiului Iaşi. Competiţia este organizată de CS CFR Iaşi, în parteneriat cu FR Tenis şi Primăria Municipiului Iaşi şi are premii totale de 15.000 dolari. Turneul va avea loc în perioada 10-19 august 2012, cu 64 de participanţi în calificări şi 32 pe tabloul principal al probei de simplu. La dublu, pe tabloul principal vor fi 16 perechi participante. Directorul de turneu este Vergil Aghion, antrenor de tenis la CS CFR Iaşi, ajutat mereu de tânărul antrenor şi jucător ceferist ieşean Alexandru Tudurache.

Să menţionăm că, în ultimele trei ediţii ale competiţiei de tenis masculin din circuitul ITF, organizate de CS CFR Iaşi în propria arenă, câştigătorii au fost:
- 2009: Victor Ioniţă (România / FOTO) – la simplu şi cuplul Gleb Alekseenko – Vadim Alekseenko (Ucraina, fraţi gemeni) – la dublu;
- 2010: Maxime Teixeira (Franţa) – la simplu şi Marin Draganja – Dino Marcan (Croaţia) – la dublu;
- 2011: Gabriel Moraru (România) – la simplu şi Andrei Ciumac – Maxim Dubarenco (Republica Moldova) – la dublu.
Tot la arena CFR Iaşi, în perioada 18-24 august este programat turneul de tenis la nivel naţional de categoria a II-a denumit „Cupa de Toamnă Florenţa Mihai – CFR Iaşi”, la masculin şi feminin, la categoriile de vârstă 10, 12, 14 şi 16 ani şi la seniori / senioare.
În intervalul de timp 16-19 august, arena de popice CFR Iaşi va găzdui finala Campionatelor Naţionale de popice pentru veterani, cu participarea a peste 100 de sportivi de peste 50 ani din întreaga ţară, inclusiv de la echipele CFR Olimpia ACB Iaşi (campioană naţională en-titre) şi CS Vlădeni Plus.
În ziua de 23 august, clubul ieşean va organiza Crosul CFR Iaşi, din cadrul secţiei „Sportul pentru Toţi”, competiţie la care sunt invitaţi toţi cei care le place alergarea, de la cadeţi şi juniori şi până la veterani, în frunte cu alergătorul ceferist ieşean Neagu Mazilu, care a intrat în al 85-lea an de viaţă şi care face în continuare performanţă în domeniul sportiv în concursurile de atletism pentru veterani.

* PROGRAMUL DESFĂŞURĂRII TURNEULUI INTERNAŢIONAL MASCULIN DE TENIS „Circuitul FRT PRO - TROFEUL MUNICIPIULUI IAŞI”

Perioada de desfăşurare a competiţiei, găzduită de arena de tenis CFR Iaşi şi organizată de Clubul Sportiv CFR Iaşi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi şi Federaţia Română de Tenis, este 10 - 19 august 2012. Programul zilnic este următorul:
10 august (vineri):
- Confirmarea participării jucătorilor pe tabloul de calificări în proba de simplu;
- Şedinţa tehnică pentru tragerea la sorţi a tabloului de calificări în proba de simplu masculin;
11 august (sâmbătă):
- Meciurile de pe tabloul de calificări de “64” – turul I;
12 august (duminică):
- Meciurile de pe tabloul de calificări – turul al II-lea;
13 august (luni):
- Meciurile de pe tabloul de calificări – turul al III-lea, cu menţiunea că cei 8 jucători învingători în optimile de finală  (finalele de calificare) vor promova pe tabloul principal al probei de simplu;
- Şedinţa tehnică pentru tragerea la sorţi a tabloului principal în probele de simplu şi dublu masculin;
- Conferinţa de presă oficială în deschiderea turneului masculin de tenis de la Arena CFR Iaşi;
14-17 august (marți, miercuri, joi, vineri):
- Desfăşurarea meciurilor de simplu şi dublu masculin de pe cele două tablouri principale, cu menţiunea că vineri, pe 17 august, va avea loc finala probei de dublu masculin pe terenul central “Ilie
Năstase”, urmată de decernarea premiilor la dublu masculin;
18 august (sâmbătă):
- Semifinalele probei de simplu masculin, ambele meciuri urmând a se disputa pe terenul central „Ilie Năstase”;
19 august (duminică):
-  Finala probei de simplu masculin şi decernarea premiilor la simplu masculin, totul pe terenul central „Ilie Năstase”.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu