miercuri, 25 iulie 2012

Încep pe „micul ecran” Jocurile Olimpice de la Londra 2012 !


Începând de joi, 26 iulie, cei interesaţi de fenomenul sportiv pot urmări, în direct, competiţiile de la Jocurile Olimpice de la Londra pe posturile TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD şi pe un site special, www.jo2012.tvr.ro, puse la dispoziţia publicului de către Televiziunea Publică. Ceremonia oficială de deschidere va avea loc vineri, de la ora 23:00.
Televiziunea Publica informează ca începând de joi, primele competiţii vor fi transmise în direct pe www.jo2012.tvr.ro şi pe TVR 2, urmând ca ceremonia oficială de deschidere, de vineri, de la ora 23:00, să fie transmisă simultan pe TVR 1, TVR HD şi www.jo2012.tvr.ro.
Cei care vor accesa site-ul TVR dedicat Jocurilor Olimpice de la Londra, www.jo2012.tvr.ro, vor putea alege în zilele următoare ce competiţii să urmărească în direct online, optând între streamingurile simultane.
Toate competiţiile din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra în care vor concura sportivi români se vor putea urmări la TVR. Printre ei vor fi şi patru sportivi care vor reprezenta cluburile ieşene: Angela Moroşanu (atletism), Vlăduţ Simionescu (judo), Irina Dorneanu (canotaj) şi Alin Moldoveanu (tir). Portdrapelul României la festivitatea de deschidere a J.O. de la Londra va fi tenismenul Horia Tecău.  
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu