duminică, 1 iulie 2012

Campania “Descoperă tenisul în şcoala ta” s-a derulat la arenele CFR Iaşi


* Duminică, pe 1 iulie, timp de trei ore, 23 de elevi de la mai multe şcoali ieşene au luat prima lecţie de tenis alături de antrenorii şi sportivii clubului CFR Iaşi
"Descoperă tenisul în şcoala ta” este o campanie a Federaţiei Române de Tenis susţinută de Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, cu sprijinul Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi în colaborare cu MPG. 40 de cluburi de tenis din 21 de oraşe din România s-au alăturat campaniei “Descoperă tenisul în şcoala ta” şi au deschis porţile, oferind lecţii gratuite de tenis, tuturor copiilor participanţi la campanie. Suplimentar, cluburile partenere oferă pentru o perioadă limitată, un discount de 10% la programele de iniţiere în tenis. În acest context, Clubul Sportiv CFR Iaşi a devenit un partener de bază al acestei campanii dedicată viitorilor practicipanţi de top ai “sportului alb” şi prima lecţie gratuită de tenis pentru elevii ieşeni a avut loc duminică, 1 iulie, la arenele CFR Iaşi, acolo unde peste doar câteva zile, mai precis în intervalul 7-15 iulie 2012, va avea loc primul turneu internaţional feminin al verii, cu premii de 10.000 dolari, denumit “Circuitul FRT PRO – Trofeul Municipiului Iaşi”. Timp de 3 ore, au primit prima lecţie de tenis un număr de 23 de elevi cu vârsta sub 10 ani de la mai multe şcoli ieşene, care au făcut primii paşi în sportul cu mingea la fileu sub coordonarea antrenorilor Alexandru Tudurache şi Raluca Aghion, dar şi de la tânărul jucător Andrei Murgeanu, toţi de la CS CFR Iaşi.
La finalul primei lecţii de la arena ieşeană, toţi copii au primit diplome de excelenţă semnate de preşedintele FR Tenis, Ruxandra Dragomir şi insigne “TENIS 10”.
Să mai menţionăm că Aida-Iuliana Smău (8 ani, elevă în clasa a III-a la Şcoala generală Otilia Cazimir din Iaşi), care a venit la prima lecţie de tenis, de la arenele CFR Iaşi, însoţită astăzi de fratele ei Mihai-Cătălin Smău (13 ani, elev în clasa a VI-a tot la Şcoala generală Otilia Cazimir din Iaşi), de mama Irina Smău şi de tatăl Cătălin Smău, ne-a declarat: “Mi-a plăcut foarte mult prima lecţie de tenis, a fost foarte bine şi frumos pentru mine şi vreau să fac tenis în continuare la clubul sportiv CFR Iaşi”. În continuare, tatăl Cătălin Smău, manager de proiecte, ne-a spus: “Este o campanie excelentă pentru practicarea sportului alb, aşa cum se spune jocului de tenis. Ca părinţi vrem să depistăm abilităţile copiilor noştri în sport, calităţile lor fizice, totul prin şcoală şi printr-un club sportiv unde se face performanţă. Ne place la toţi tenisul şi o să venim cu mare plăcere în continuare la CFR Iaşi, inclusiv pe post de spectatori la turneele internaţionale de tenis care sunt organizate aici, an de an”. 
Vă mai informăm că toţi copiii care participă la campania “Descoperă tenisul în şcoala ta” participă şi la tombola care le pot aduce marele premiu, o excursie la Disneyland Paris, alături de familiile lor sau alte 1.000 de premii speciale! Călătoria în Disneyland Paris este oferită de ERSTE Asset Management în luna septembrie şi include transportul cu avionul, 2 nopti cazare la hotel 3*** cu mic dejun inclus şi bilete de intrare în parc pentru cele 3 zile. Premiul oferit este pentru o familie de 3 persoane, din care cel puţin un copil şi cel puţin un adult.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu