duminică, 22 iulie 2012

Maria-Teresa Torro–Flor, marea învingătoare la BCR Open România



Pe terenul central al arenelor BNR, în ultimul meci al turneului feminin de tenis de la Bucureşti, competiţie cu premii de 100.000 dolari plus ospitalitate, Maria-Teresa Torro-Flor (Spania, locul 181 WTA, venită din calificări) a învins-o pe Garbine Muguruza (Spania, favorita nr. 8, locul 105 WTA) cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4.
Pentru a câştiga marele premiu al competiţiei de la Bucureşti, Torro-Flor a obţinut opt victorii, trei pe tabloul de calificări (unde a fost favorita nr. 1) şi alte cinci pe tabloul principal.
Spectacolul sportiv oferit de cele două jucătoare din Spania, Garbine Muguruza şi Maria-Teresa Torro-Flor, a fost precedat de o demonstraţie de artă militară, detaşamentul de Drll-Team şi Fanfara Regimentului 30 Gardă "Mihai Viteazul" cucerind publicul prezent în tribunele terenului central al Arenelor BNR, cu demonstraţii de tehnică şi muzică militară.

* Meci demonstrativ între Jojo şi Ruxandra Dragomir !

Vă mai informăm că, finala Turneului Rexona & CLEAR a deschis ultima zi a BCR Open Romania 2012. Câştigătorii finalei au fost  Valentin Butnaru şi Tatiana Marinescu, învingatori cu 6-2 în faţa echipei formate din Oli Brezoianu şi Sanziana Negru. Echipele participante au fost susţinute din public de Jojo, Ruxandra Dragomir şi Giulia. Premiile le-au fost înmânate câştigătorilor de către Jojo şi preşedinta FR Tenis, Ruxandra Dragomir. Oli Brezoianu a primit din partea Ruxandrei Dragomir un trofeu special pentru "cel mai motivat şi promiţător jucător". De asemenea, Jojo şi Ruxandra Dragomir au încântat spectatorii cu un meci demonstrativ, la finalul căruia Jojo a primit "Premiul Special BCR Open România", din partea Ruxandrei Dragomir.
De menţionat că ziua marii finale a BCR Open Romania 2012 a fost dedicată Title Sponsorului turneului, iar campania "Tenisului care te cucereste!" s-a încheiat cu această mare finală de pe terenul central. Mereu alături de cel mai important turneu feminin de tenis din România, Daniel Pană, director executiv la Direcţia Marketing BCR a declarat: “Pe noi,  tenisul ne-a cucerit de mai multă vreme. Suntem sponsorii BCR Open România de mai bine de 10 ani şi ne bucurăm că suntem în continuare. Considerăm că avem în permanenţă un transfer de valori între brand-ul BCR şi tenis. În speţă, ne bucurăm de aceeaşi dedicaţie, aceeaşi muncă susţinută, performanţă şi fair-play. Anul acesta cred că noul concept a cucerit multă lume”.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu