duminică, 1 iulie 2012

Pugilistul ceferist Alexandru Constantin Ceapă şi-a pus adversarul la podea !


* În această săptămână, la Sala Polivalentă s-a încheiat competiţia RING IAŞI la box, acolo unde clubul CFR-CSŞ Unirea Iaşi a avut doi reprezentanţi, sub conducerea antrenorilor Nicu Brânzei şi Tinu Brânzei
În ultima zi de concurs din cadrul competiţiei RING IAŞI la box (ediţia a 11-a), pugilistul Clubului Sportiv CFR-CSŞ Unirea Iaşi,  Daniel Constantin Mocanu, a pierdut după o luptă foarte strânsă în faţa lui Marian Piţa, un boxer cu reale calităţi de la CSM Brăila, în cadrul categoriei 64 kg tineret.
În schimb, pugilistul ceferist ieşean Alexandru Constantin Ceapă,  cu toate că mai are multe lucruri de învăţat din punct de vedere tehnic, a reuşit prin calităţile sale fizice, prin lovituri foarte puternice la abdomen să câştige prin RSC în repriza a 3-a în faţa redutabilului boxer  de la CSM Năvadori, Alkabal Al-Peren, în cadrul categoriei 69 kg. Cu un năprasnic upercut de dreapta în plexul solar, Alexandru Constantin Ceapă şi-a pus adversarul în imposibilitate de a se mai ridica de la podea. De menţionat că şi în repriza a 2-a adversarul lui Ceapa a ajuns la podea, în urma unei lovituri primite la ficat.
Suntem multumiţi de evoluţia sportivilor noştri la turneul RING Iaşi, urmând ca până la finalele Campionatului Naţional de tineret din luna iulie să mai lucrăm cu elevii noştri pentru îmbunătăţirea calităţilor tehnico-tactice, pentru a ne întoarce acasă cu cele mai strălucite medalii. Sâmbătă am avut şi o întrevedere cu domnul Georg Barth, reprezentantul sportului din oraşul Passau, căruia i-am adresat invitaţia de a reveni la Iaşi în fruntea unei delegaţii de boxeri din Germania, pe perioada Memorialului Iosif Mattes la box, competiţie organizată de clubul CFR Iaşi în luna octombrie 2012”, ne-au declarat la unison, la finalul turneului RING IAŞI, antrenorii Nicu Brânzei şi Tinu Brânzei.
Clubul Sportiv CFR-CSŞ Unirea Iaşi invită tinerii ieşeni şi nu numai de a se înscrie la box, la sala din incinta staţiei CFR Socola,  de luni până duminică, între orele 8:30 - 10:30 şi de luni până vineri, după-amiază, între orele 17:00 - 19:00.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu