vineri, 13 iulie 2012

Un prim succes pe teren propriu pentru CSMS Iaşi


* Joi seară, pe stadionul din Dealul Copoului, trupa antrenată de Ionuţ Popa s-a impus cu scorul de 2-1 (1-0) în faţa formaţiei FC Botoşani
După şase meciuri disputate în cantonamentul din Austria, CSMS Iaşi a revenit aseară cu un nou succes, de data aceasta obţinut pe teren propriu, pe stadionul Emil Alexandrescu din Copou. În meciul amical CSMS Iaşi – FC Botoşani 2-1 (1-0) golurile partidei au fost reuşite de Fülöp (min. 23 - autogol) şi Llullaku (min. 88), respectiv Chişu (min. 80). Ieşeanul Vladu a fost eliminat în prima repriză, dar înlocuit cu un alt jucător în partea a doua a meciului, cu acceptul celor de la FC Botoşani. Oaspeţii au ratat un penalty în min. 76, prin Homneac. Golul victoriei echipei ieşene a fost reuşit de Azdren Denny Llulaku, un mijlocaş ofensiv care se afla în probe. În vârstă de 24 de ani, kosovarul de origine albaneză, născut în Serbia, s-a mutat de 12 ani în Italia, unde a evoluat la mai multe echipe din eşaloanele patru şi cinci. În această vară, el a tratat şi cu Gaz Metan Mediaş, însă contractul nu a fost perfectat.
CSMS Iaşi a evoluat în următoarea formulă: Grigore - Straton, R. Tincu ('76 - Creţu), Mitrea ('76 - Avrămia) - Jovanovic ('68 - Marcos), Cl. Tudor ('75 - Gorovei), Milea ('81 -  R. Tincu), Vladu ('46 - Llullaku), Ţigănaşu - Gado ('46 - Onofraş), Ionescu ('62 - Herghelegiu).
După joc, antrenorul Ionuţ Popa a anunţat că e aproape sigur că va semna prelungirea contractului cu CSMS Iaşi, care a expirat pe 1 iulie 2012. Medicul Marius Pralea a revenit şi el la echipa ieşeană.
Pe 22 iulie, în prima rundă din Liga I, CSMS Iaşi va juca acasă cu fosta campioană Oţelul Galaţi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu